Skip to main content
Side panel
Home
Dėstytojams
Kurti kursą
More
English (en)
English (en)
Lietuvių (lt)
Log in
Home
Dėstytojams
Collapse
Expand
Kurti kursą
Courses
Virėjo modulinė profesinio mokymo programa
Virėjo modulinė profesinio mokymo programa
Course categories
9 klasė
10 klasė
11 klasė (I kursas po 10 kl.)
12 klasė (II kursas po 10 kl.)
Apdailininko modulinė profesinio mokymo programa
Automobilių mechaniko modulinė profesinio mokymo programa
Kompiuterinio projektavimo operatoriaus modulinė profesinio mokymo programa
Virėjo modulinė profesinio mokymo programa
Suvirintojo modulinė profesinio mokymo programa
Apskaitininko modulinė profesinio mokymo programa (po 12 kl. ir tęstinė)
Baldžiaus modulinė profesinio mokymo programa (po 12 kl. it tęstinė)
Automobilių mechaniko modulinė profesinio mokymo programa (po 12 kl. ir tęstinė)
Tęstinė ekspeditoriaus modulinė profesinio mokymo programa
Tęstinė elektriko modulinė profesinio mokymo programa
Tęstinė kompiuterinio projektavimo operatoriaus modulinė profesinio mokymo programa
Tęstinė metalo apdirbimo staklininko modulinė profesinio mokymo programa
Tęstinė slaugytojo padėjėjo modulinė profesinio mokymo programa
Tęstinė konditerio modulinė profesinio mokymo programa
Tęstinė pardavėjo modulinė profesinio mokymo programa
Svečių aptarnavimo darbuotojo modulinė profesinio mokymo programa (po 12 kl. ir tęstinė)
Kelių statybos ir priežiūros darbuotojo profesinio mokymo modulinė programa
Search courses
Search courses
Lietuviškų tradicinių nacionalinių patiekalų gaminimas (5 kr.) (pasirenkamas)
Sveikos mitybos patiekalų gaminimas (5 kr.) (pasirenkamas)
Miltinių konditerijos gaminių gaminimas (10 kr.) (pasirenkamas)V. Vilemavičienė
Darbas su dokumentais (5 kr.)
Patiekalų pobūviams gaminimas ir patiekimas** (21 kr.)
Salotų, užkandžių, garnyrų ir šaltųjų patiekalų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas** (16 kr.)
Saldžiųjų patiekalų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas (11 kr.)
Sriubų, karštųjų patiekalų ir padažų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas (20 kr.)
Pasiruošimas patiekalų gaminimui (5 kr.)
Tvarkos virtuvėje palaikymas (5 kr.)
Darbuotojų sauga ir sveikata (2 kr.)
Sąmoningas fizinio aktyvumo reguliavimas (2 kr.)
Saugus elgesys ekstremaliose situacijose (1 kr.)
Įvadas į profesiją (2 kr.)